Další drsná Výměna manželek: Alkohol, hysterie, krádeže, drogy?!

 Celebrity 
10. června 2015 12:00 / redakce
  0
📷
3 fotografie v galerii
To je zase hustý! Další Výměna manželek je opět hodně dramatická! archiv TV Nova
Další díl Výměny manželek je opět výživný. Po šmudle, která vychovávala s manželem děti v asociálních podmínkách, přichází další exoti. Nechybí řev, hysterické scény ani alkohol. A možná ani drogy.

Kromě alkoholových excesů Gabriely (36) je nová Výměna manželek pořádně dusná, co se atmosféry týče. V průběhu deseti dní, kdy denně popíjela a někdy dokonce víc, než je zdrávo, obvinila náhradního manžela Přemka (31) hned z několika věcí.

Vypadne z ní, že je to tyran, který ji chtěl v noci zabít! „Jsi svině, hnusná,“ křičí na něj Gabriela. Její hysterická scéna, kterou nikdo nechápe vznikla jen proto, že jí v noci byl zhasnout v pokoji. Ona přitom prý nemůže bez světla dýchat a dusí se, což je z medicínského hlediska totální nesmysl. Jde zřejmě o stihomam a psychickou poruchu, kterou mívají lidé nejen na alkoholu, ale i drogách závislí.

To ale není všechno. Gabriela na Přemka (31) svede i to, že ji ukradl peníze a ona je teď bez koruny. Musí proto zcela výjimečně volat manželovi, aby jí nějaké poslal. To, že peníze Přemek vzal a ještě se tím chlubil, potvrdila i obsluha místního baru.

A ani tím to nekončí: „Kdo mi dneska skončil v posteli a říkal mi, že mám hezkou prdelku,“ říká Přemkovi Gabriela. Ten se jí snaží oponovat, ovšem, kde je pravda, vědí jen oni dva.

Jak se zdá, Nova do realityshow vybírá páry i jednotlivce, kteří ani sami nevědí, co v nich je. Jen je zvláštní, že se před miliony diváků chtějí ztrapňovat a totálně se odkopávat.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Objevte nejnovější kolekci minišatů Reserved. Letní inspirace, které uchvátí!

Styl

Jak vybrat oblečení na prvním rande? Díky červené barvě z vás muž nespustí oči

Tech

Vlastnit či nevlastnit? Auto na „operák“ je dostupnější než kdykoli předtím