SEBEVRAŽDA Masopusta: Víme jak to udělal a proč!

 Celebrity 
09. června 2015 13:00 / Marek Pokorný
  0
📷
1 fotografie v galerii
Masopust spáchal sebevraždu v pátek dopoledne. facebook
Zdeněk Masopust (†48) spáchal sebevraždu v pátek dopoledne. Informaci o jeho smrti jsme přinesli na VIPstory.cz, jenom den poté a dnes se už ví, jak to udělal a proč.

Osmačtyřicetiletý jednatel společnosti BTL Agency se měl pokusit o sebevraždu již v minulosti, kdy se měl podle portálu LUI Magazine pobodat. Tehdy zasáhl jeho přítel a zachránil ho.

Za sebevraždou Masopusta, jsou podle jeho přátel finanční potíže, které firma BTL Agency měla. Šokující je ale způsob, jakým sebevraždu spáchal.

"Oběsil se na klimatizaci ve své kanceláři. Je to strašný. Jeho partner je v absolutním šoku," řekl nám jeden z jeho přátel a dodal: "Měl dluhy kvůli akcím, které pořádal. Neměl na sebe kvůli tomu nic napsaného a právě to byl důvod, proč si vzal život."

Je tedy možné, že organizátor Prague Pride sebevražedný akt plánoval již delší dobu. Poslední Trancefusion party proběhla před pár dny.

Pro LUI Magazine se k nešťastné události vyjádřil i model Robert Paulat: „Zdeněk byl můj velmi dobrý kamarád, kterého znám 20 let. Stejně jako všichni jej obdivuji pro jeho přínos zdejší LGBT scéně i to, jak dokázal lidi bavit. Všem nám bude moc chybět. Myslím, že tam nahoře je mu teď konečně dobře.“
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Objevte nejnovější kolekci minišatů Reserved. Letní inspirace, které uchvátí!

Styl

Jak vybrat oblečení na prvním rande? Díky červené barvě z vás muž nespustí oči

Dům a zahrada

Proč nejsou kočky tak věrné jako psi? Psi potřebují lásku, kočky jistoty