Nenažraná Ewa Farna? Naštvala pořadatele. Víme, kolik si bere za vystoupení!

 Celebrity 
04. dubna 2015 04:35 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Zpěvačka Ewa Farna si prý za vystoupení říká hodně vysoké ceny a některé pořadatele tím štve archiv E. Farne
Tak to je síla! Zpěvačka Ewa Farna (21) si o sobě asi hodně myslí?! Šokující jsou totiž honoráře, o které si údajně říká za vystoupení. Tahle mladičká umělkyně, o které se kolují informace, že kdyby nebyla tlačena mocným producentem, nikdo o ni nezavadí, bere víc, než leckteré léty prověřené hvězdy.

„Chtěli jsme Ewu Farnou na jednu městskou akci. Když jsme se informovali, jaký by byl honorář, doslova mě to posadilo na židli. Prý zhruba 100 tisíc, ale asi by dali slevu na 80 tisíc. Je to prý běžná částka za její vystoupení. Co si o sobě tohle mladý hůdě myslí. Samozřejmě, že jsme to odmítli a za to máme dvě jiné zpěvačky a ještě moderátora,“ svěřila se VIPStory.cz jedna z pořadatelek letních akcí.

Ewa Farna si ale sama sebe asi na tolik cení. Říká, že bere naprosto standardní honorář. No, když si ale takové hvězdy a roky prověřené zpěvačky i Slavice, jako je Hana Zagorová, Petra Janů nebo Marie Rottrová berou od 40 do 80 tisíc, podle toho, zda jedou samy nebo s kapelou, asi to zas tak standardní nebude.

„Nechápu, že ji tohle někdo dá. Co dokázala, vždyť co ona má za sebou oproti jiným zpěvákům. Ale chápu, ale živý svůj management a to něco stojí. Ale dneska není doba na to, aby se dávaly takové honoráře takovým holčičkám. A když ji to někdo chce dát, prosím, ale je to drzost,“ rozčílila se pořadatelka akcí.
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve