ODHALENÍ: Laurinová se zajíčkama. Co s nimi má?

 Celebrity 
05. dubna 2015 04:00 / redakce
  0
📷
2 fotografie v galerii
Sabina Laurinová ve společnosti dvou mladíčků, začínajících herců Divadlo Palace
Herečka Sabina Laurinová (43) v obětí dvou mladých kluků, ještě v podstatě zajdů. Co s nimi má, ptají se všichni? S oběma se drží za ruce a usmívá se. Maminka dvou dětí a bývalá partnerka rockera Pepy Vojtka se společně Zdeňkem Piškulou a Mirkem Sabadinem potkává hodně často!

"Potkávám se proto, že společně ještě s dalšími kolegy jsme začali v Divadle Palace zkoušet hru Rodina je základ státu," prozradila Laurinová, která hraje matku dvou dospívajících synů.

V komedii se objeví třeba Miroslav Etzler, Martina Hudečková, Vanda Hybnerová, Marika Procházková, Rudolf Jelínek. a další. Takže společně teď všichni tráví hodně času.

"Premiéra je 14. května, moc se na to těším a všechny srdečně zvu," podotkla Laurinová a vyhnula se tak otázce, zda se v jejím životě neobjevil nový muž.

Herečka, která o sobě říká, že má takzvané "pětiletky", tedy vztahy, které vydrží průměrně tak dlouho si ale nestěžuje. Stará se o dvě dcery, s kterými ji pomáhá maminka, hraje, točí televizní seriál a věnuje se i charitě. A jak se často nechává slyšet, když už by se rozhodla pro nový vztah, určitě ne s mužem výrazně mladším.

"Sabina na zajíčky opravdu není. Ona vedle sebe potřebuje chlapa, někoho, o koho se může opřít, ne nějaký floutky. Na to ona není," práskla na Laurinovou její kamarádka.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Televize je stále oblíbené médium, v průměru před "bednou" prosedíme až 4 hodiny denně

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008