Jaké celebrity můžete na Valentýna polapit v klubu slavných?

 Celebrity 
14. února 2015 03:00 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Klub M1 Lounge je pověstný tím, že tam můžete potkat mnoho slavných VIPStory.cz
Svatý Valentýn, láska, sex, flirt. Tenhle svátek zamilovaných přímo vybízí k tomu, abyste vyrazili na nějakou dobrou párty. Pražský M1 Lounge bar, kam chodí řada celebrit chystá na sobotu velkou párty pro zamilované a nejen pro zadané. Třeba právě tady můžete někoho ulovit.

Tak třeba Leoš Mareš, který po rozchodu s Petrou Faltýnovou bloumá ulicemi a údajně sám, je možná dobrý magnet. Dobře zabezpečený, stále atraktivní muž, který je podle všeho i vášnivý.

Ale i řada dalších, kteří se rádi baví a jdou do klubu, který je výjimečný i tím, že má svou VIP zónu s vlastní obsluhou, možná vyrazí na svátek zamilovaných právě sem. A kdoví, co způsobí hladinka alkoholu s uměleckou duší. Sámer Issa, Ben Cristovao nebo Kateřina Kristelová, to jsou například vhodné oběti na valentýnský románek, nebo i něco vážnějšího. Sice někdo z nich se občas objeví na veřejnosti v něčí společnosti, ale můžeme jim věřit?

Velká Valentýnská párty v M1 baru v Masné ulici je jako stvořená pro dobrou zábavu, litry kvalitního pití a kdo ví, i pro nějaký ten nový románek nebo začátek nového vztahu. A proč právě vy nemůžete být tím nebo tou, koho si slavný moderátor, zpěvák, herec, modelka může všimnout. Přeskočí jiskra a pak se třeba bude za pár let psát… jestli neumřeli, žijí spolu šťastně až dodnes.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod