Známý herec a moderátor musí dělat i přes důchod! Jinak by nevyšel?!

 Celebrity 
13. února 2015 04:14 / redakce
  0
📷
2 fotografie v galerii
Jiří Krampol má důvod k úsměvu, vydělá si k důchodu slušný balík! VIP Story.cz
Herec a moderátor Jiří Krampol si přijde opět k důchodu na pěknou sumičku peněz. Televize Barrandov ho oslovila, aby byl moderátorem pořadu Nikdo není perfektní a vystřídal tak dvojici Hezucký-Janků, kterým se vůbec nedařilo.

I ten největší amatér viděl, že s Patrikem Hezuckým a Heidi Janků to jde z kopce a je to začátek konce. Vedení televize napadlo, svěřit pořad někomu, kdo ho už v minulosti, i když na jiné televizi, dělal. Jiří Krampol si přizval ke spolupráci Lenku Fialovou Novotnou, dceru baviče Petra Novotného.

"Ten formát a pořad je moje srdeční záležitost. Na Primě se tehdy ani neobtěžovali, aby mi sdělili, že končíme. Mrzelo mě to. Jednak kvůli divákům, a pak samozřejmě, že je to jistá forma stálejšího příjmu. A kdybych nedělal přes důchod, tak s tím co beru za penzi, bych nevyšel ani náhodou," svěřil se Krampol.

Jeho měsíční důchod se prý pohybuje kolem 12 tisíc korun. A když chce bydlet v centru Prahy v Pařížské ulici, značkově se oblékat a nějakou spotřebu má i jeho žena Hanka Krampolová, musí se pěkně otáčet. Díky novému pořadu si může měsíčně přijít na Barrandově zhruba na 80 až 100 tisíc. Což už je slušná sumička k přežití.

"Každej si myslí, jaký honoráře tu umělci berou. Je to pár vyvolených, ale jinak je to spíš almužna. Já si nestěžuju, ale je mi líto těch lidí, co jsou závislí jen na důchodu. Tenhle stát jde do kytek. Celý život dřete, abyste pak živořili. Ať jdou do hajzlu, všichni ti politikové, kteří si sami cpou kapsy," rozohnil se Krampol.

Ten si ani stěžovat nemůže. Nedávno prodal s manželkou usedlost na Okoři, kdy se cena pohybovala údajně okolo osmi milionů korun. Peníze má uloženy na účtě na "horší časy".
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47