Víme první: Pečlivě střežené tajemství TV Nova prozrazeno!

 Celebrity 
11. února 2015 04:59 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Pořad pro kutily a Láďa Hruška je to nejlepší spojení Facebook
Zpočátku tak trochu vysmívaný Láďa Hruška se stal fenoménem, ať se to někomu líbí či nikoliv. Zatímco se různě spekuluje, že jeho vaření na Nově odzvání hrana, nyní se rýsuje možnost, že by zuřivý reportér a "kuchtík" dostal jiný, vlastní a osvědčený pořad!

Hruškovy začátky na TV Prima si jistě ještě mnozí pamatují. Mladý a tak trochu zuřivý reportér přinášel větší či menší kauzy, ale vždy se sugestivním přednesem, vztyčeným prstem do kamery na konci reportáže a s důrazným pronesením svého jména.

Po přechodu na Novu se najednou začal objevovat v pozici potravinového inspektora, který před očima kamer vybíral z regálů supermarketů převážně shnilé ovoce a zeleninu. A stále byl vlastně tak trochu za kašpárka a nic nenasvědčovalo tomu, že by se mělo něco měnit.

Pak ovšem někdo přišel s geniálním nápadem a z Ládi se takřka přes noc stal nejznámější, a co do sledovanosti i nejúspěšnější „kuchař“ České republiky. Pravda jeho recepty za 5 korun jsou hodně neotřelé, někdy tedy i drobátko odporné, ale co naplat, lidé ho milují. A knižní vydání jeho receptů, nazvat jej kuchařkou nám přece jenom úcta k tomuto váženému řemeslu nedovolí, předčilo veškerá očekávání. Kdo by čekal, že se z publikace stane pravděpodobně nejprodávanější kniha za dobu existence České republiky? Ale stalo se a Láďu tento úspěch pravděpodobně slušně zabezpečil.

Teď se ale zdá, že nastal Láďův konec. Kuloáry hovoří jasně, Hrušky jako kuchtíka bylo dost. Jenže Nova nechce o známou tvář jen tak přijít, a tak vymýšlela, až to vymyslela. Z kuchtíka udělá kutila. Koncem roku totiž skončila po čtrnácti letech v pořadu Rady ptáka Loskutáka moderátorská dvojice Adéla a Dalibor Gondíkovi. Formát, který radí kutilům, má projít výraznou změnou. A přijít má i nový moderátor.

Z dobře informovaných zdrojů na Nově by tento oblíbený pořad měl moderovat právě náš fenomenální Láďa. V současné době se ladí pouze finanční stránka věci.

I když sám moderátor zarytě mlčí, všechny okolnosti mluví jasně pro něj. Je zářivou hvězdou TV Nova a jménem které táhne. Je dostatečně zkušený. Navíc má k tomuto typu pořadu velmi blízko. Se zeleninou a ovocem, i když pravda nahnilým, má dostatek zkušeností, aby byl zajímavý pro zahrádkáře. V kuchyni se umí otáčet , a tak ani domácí hospodyňky by nepřišly zkrátka. A díky zkušenostem s odkrýváním různých zamotaných případů by jistě uměl odhalit a vysvětlit jakákoli tajemství domácích kutilů všeho druhu a všech dovedností!

A tak v mírné parafrázi Járy Cimrmana musíme říci – lepšího kandidáta jsme si nemohli přát!! Bude z něj novodobý Přemek Podlaha?
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve