ŠOK! Která známá zpěvačka se vrhla na legendárního Jiřího Suchého? FOTO uvnitř!

 Celebrity 
28. března 2015 04:35 / redakce
  0
📷
2 fotografie v galerii
Která známá zpěvačka se to vrhla na Jiřího Suchého? facebook
Jiří Suchý, principál Divadla Semafor se nezdá, ale ani přes svůj pokročilý věk nemá o přízeň žen nouzi. A slavných a známých zpěvaček tím spíš! Jedna taková neváhala ho obejmout a políbit. Jen aby legendární pan Suchý nepřišel do řečí...

Bývalá rozhlasová moderátorka, jejíž sláva začala prudce stoupat, když začala před dvaceti lety hrát v muzikálu Drácula, je dnes známou zpěvačkou, ale i matkou dospívajícího syna Artura. Jde o Leonu Machálkovou. Ta se vypravila do Semaforu na představení a když se shledala se Suchým, padli si do náručí. Právě u Suchého kdysi jako zpěvačka a také herečka začínala.

"Včera jsem si "prodloužila život" v divadle Semafor ... Skvěle jsem se bavila na premiéře nové hry Jirky Suchého "Slečinky a lupiči"... Tandem Suchý-Molavcová jsou ve skvělé kondici a tak se stále ptám, kde berou tu neuvěřitelnou energii... Jsou to naši miláčci," napsala na své sociální síti Machálková.

I ona, která nyní září v jednom českém muzikálu, má neustále spoustu energie a kdekoli se objeví, je ji plno. Její zpěv i vzhled stále budí zájem a Leona Machálková je navíc zpěvačka, která slyší i na charitu. Na tu opravdovou. Pokud může, ráda pomůže.

"Ať je to, jak je to, Leona je fajn holka, která prostě, když je oslovena ohledně dobré věci, na děti, staré lidi, zvířata a podobně, vždy jde. Ne jako "někteří", kteří říkají, že dělají charitu a berou za to normální honorář. Leona je srdcařka," řekla o ní jedna z jejích známých!
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Televize je stále oblíbené médium, v průměru před "bednou" prosedíme až 4 hodiny denně

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008