Neuvěřitelné! Tohle je dcera fenomenálního českého skladatele! Zpívá jako bohyně!

 Celebrity 
27. března 2015 04:35 / redakce
  0
📷
3 fotografie v galerii
Dcera fenomenálního českého skladatele jde v otcových šlépějích! Petra Hapková zpívá jako bohyně VIPStory.cz
Tak to je pecka! Říkali si návštěvníci klubu Lávka na jednom z večírků, kde vystoupila pro mnohé téměř neznámá Petra Hapková (34). Dcera geniálního skladatele, Petra Hapky, který nedávno zemřel, podědila geny po otci. Talent rozhodně nezapře, protože zpívá jako bohyně.

Petra Hapková je neobyčejně skromná a talentovaná zpěvačka, která v Česku zpívá hlavně v klubech, kavárnách a na různých festivalech. Přitom je jí škoda. Když začne zpívat, lidem padá brada. Hlas jako zvon, projev, procítění a přitom neuvěřitelná pokora!

"Když vylezla na pódium, a slyšela jsem jméno Hapková, první co mě napadlo bylo - á protekční dcerka? Ale na rovinu, když začala zpívat, spadla mi brada. Měla jsem husí kůži, ale tu z nadšení. Prostě je to pecka, bomba. Je to opravdu paní zpěvačka a přitom tak skromná," svěřila se VIPStory herečka a moderátorka Miluška Bittnerová, kterou Hapková hodně zaujala.

"Já jsem žila v Itálii a posledních pár let jsem tady. Dva roky jsem se starala o nemocného tátu, o kterého jsem se chtěla postarat. On mě poprvé slyšel zpívat až před pár lety a potěšilo mě, že uznal, že asi opravdu něco umím," svěřila se sympatická žena, která zpívá tak, že by mnohé "letité" zpěvačky strčila do kapsy.

Hapková má před sebou jistě velmi slibnou kariéru a pokud si ji všimnou ti správní lidé, má největší šance, aby se stala velkou hvězdou! Zda zazpívá na podzimním koncertě v O2 aréně, který pořádá kolega Hapky Michal Horáček a má být oslavou a vzpomínkou na skladatele, není zatím jasné. Zatím ji prý nikdo k vystoupení nepřizval. Což je ale tedy veliká škoda!
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve