Tohle je česká Angelina Jolie! Poznáte ji?

 Celebrity 
25. března 2015 04:00 / redakce
  0
📷
4 fotografie v galerii
Tohle je čeká Angelia Jolie, muzikálová zpěvačka a herečka. Poznáte ji? Gabriela Ksandr, George Ksandr
Tohle je ale neuvěřitelná proměna. A velmi sexy! Česko má svou Angelinu Jolie! Zpěvačka a muzikálová herečka, Kamila Nývltová s jarem nasadila obrovské pracovní tempo a odhalila se!

Po odehrání premiér nejúspěšnějšího českého muzikálu Dracula, kde ztvárňuje dvojroli kněžny Adriany a dívky Sandry a roli Lorraine, dostala skvělou nabídku na módní focení. Kamila nás už několikrát přesvědčila, že by se neztratila ani ve světě modelingu. Je velmi fotogenická, umí být velice sexy a přitažlivá a teď to při dalším fotografování opět potvrdila.

Oslovil ji přední módní návrhář Pavel Berky spolu s Janou Szkrobiszovou, aby se stala tváří exkluzivní kolekce nové módní značky Black Sweet Wear. Pavel si Kamilu vybral už dávno, nechtěl žádnou modelku a mladá zpěvačka naprosto splňovala jeho představy. A skutečnost je ještě předčila.

Kamilu samotná nabídka focení velmi potěšila. "Neváhala jsem ani chvilku a nabídku jsem přijala. Miluju focení a také jsem ráda u nových věcí, které vznikají. Velkou trémou netrpím ani v divadle ani při focení. Jen takovou tou zdravou, která mi nerozklepe kolena,“ říká zpěvačka.

Jak se můžete přesvědčit na fotografiích, Kamila opět dokázala, že by se mohla živit jako modelka, i když nemá míry 90-60-90. Vyzařuje z ní totiž naprostá profesionalita a úžasná ženskost jako například z Beyoncé nebo z Angeliny Jolie.

Tým vizážistů a fotografů byl nadšen, nejen z Kamiliny vizuální stránky, ale z jejího osobitého projevu a fotogeničností, jak nám prozradila stylistka projektu Jana Szkrobiszová. Fotografování se uskutečnilo v pražském ateliéru, který už sám o sobě dýchal naprostou profesionalitou. Snímků se ujala fotografka Gabriela Ksandr, která je známá především v zahraničí a podílí se na focení pro úspěšné zahraniční módní časopisy a v Čechách fotografuje velmi zřídka.
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47