Heidi Janků dostala na zadek od manžela! Slavila Velikonoce s předstihem?

 Celebrity 
23. března 2015 04:00 / redakce
  0
📷
4 fotografie v galerii
Heidi Janků dostala od manžela prostě na zadek Filip Smetana
Zpěvačka a moderátorka Heidi Janků dostala na zadek! A pořádně! Od svého manžela Ivoše Pavlíka dostala co proto, aby si to pamatovala. Vše proběhlo v rámci charitativního Večera pro dobrou věc v Jaroměři.

Výtěžek akce, na které vystoupila řada celebrit, byl přes 78 tisíc korun a organizátor David Novotný, který mimoto pořádá i velmi prestižní akce jako Muž roku, Sestřička roku a podobně, může být spokojen. Peníze budou rozděleny mezi Základní školu speciální v Jaroměři a Stacionář Nona v Novém Městě nad Metují.

"Jsem rád, že přijeli všichni, kteří byli pozváni, že byla dobrá nálada a podařilo se nám vybrat i hezkou částku," prozradil VIPStory.cz Novotný.

Heidi Janků vyplatil manžel přednostně velikonoční pomlázkou. Ivoš Pavlík hledal nejdříve povidlový koláč v zákulisí, ale nenašel ho. Pak ho objevila zpěvačka Hanka Křížková, která nechtěně kousla do jednoho koláče. „Tak si ho sněz, makový já nemohu, jsem alergický na mák“ tvrdil Ivo a pak pořádně vyšlehal nejdříve svou manželku Heidi a poté i pořadatele akce Davida Novotného za to, že i on „naplácal“ Heidi.

Akce se nesla ve stylu legrace a dobré nálady. Kromě jiných dorazila i Miluška Voborníková, zpěvák Milan Drobný, tanečník a herec Jiří Zbořil, zpěvák Marian–Vojtko/' class='tags'>Marian Vojtko s kolegyní Michaelou Gemrotovou z Fantoma opery, Ondřej Ruml, Kamila Nývltová nebo mladá začínající zpěvačka a také herečka Nelly Řehořová, či dcera Stanislava Grosse Natálka. Ta hraje v řadě českých muzikálů.

Večer pro dobrou věc moderoval Muž roku Martin Zach a jeho vozíček, na který se před lety právě po finále nejkrásnějšího chlapa bohužel nešťastnou náhodou dostal. Společně s ním večerem provázela Lucie Koňaříková - Salame.
Reklama
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Hollywoodský glamour: Odhalení módních trendů celebrit

Styl

Čtyři ženská znamení, která nemívají štěstí v lásce. Proč tomu tak je a je možné si lásku do...

Tech

I detektor lži se dá podvést. Víte, jak funguje, a dokázali byste ho obelhat?