ŠOK! Tohle, že je Vilma Cibulková? A žije s potomkem slavného skladatele, který spáchal sebevraždu!

 Celebrity 
24. března 2015 04:15 / redakce
  0
📷
3 fotografie v galerii
Tohle je Vilma Cibulková, strhaná, ale usměvavá Profimedia
Tak to je šok! Kdysi charismatická a poměrně hezká herečka Vilma Cibulková dopadla. Strhaná, v „lenonkách“, že by ji ani nikdo nepoznal! Tak vypadá bývalá manželka Miroslava Etzlera Vilma Cibulková. Navíc žije s potomkem slavného českého skladatele…

Cibulkové je 51 let, ale zestárla o dobrých deset let. Co se s ní stalo? Herečka kdysi hodně holdovala alkoholu. Že by on zanechal takové stopy? S Etzlerem se rozvedla a nabrnkla si o něco mladšího Pavla Jakuba Rybu, což je potomek skladatele Jakuba Jana Ryby, který složil Českou mši vánoční a nakonec spáchal sebevraždu. V lese za Voltuší u Rožmitálu pod Třemšínem si podřezal krk a je pohřben na rožmitálském hřbitově.

Takové sklony jistě jeho pra pra potomek nemá. S Cibulkovou, která ho i s jeho psem představila na tiskovce k premiéře hry Kalifornská mlha v Divadle v Řeznické, má prý krásný vztah.

„Funguje nám to spolu skvěle. Jsme spokojení,“ prozradil Ryba a oči měl jen pro Vilmu. Právě pro hru složil hudbu. Se svou milou nejen žije, ale i pracuje. Okolí jim drží palce. Hlavně, aby jim to vydrželo, když herečce manželství s dávným krasavcem Etzlerem nevydrželo a připomínalo údajně velkou idálii.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008