ŠOK! Co dělal Satoranský s mrtvolou v lese? A velký nesmysl v seriálu!

 Celebrity 
15. března 2015 03:59 / redakce
  0
📷
2 fotografie v galerii
Jaroslav Satoranský a Soňa Norisová v lese s mrtvolou TV Nova
Najít mrtvolu v lese není nic příjemného. A najít mrtvolu, která leží v rašelině a vypadá spíš jako zombie už vůbec ne. S tím se musel popasovat herec Jaroslav Satoranský, který hraje šéfa policie v kriminálce Policie Modrava! Přesto, že je seriál hodně populární, je v něm jeden obrovský nesmysl!

V epizodě s názvem Případ Strnad najdou lesníci zachovalou mrtvolu člověka zahrabanou v rašelině.

„Bylo to až velmi reálné. Když jsme přišli na plac, až jsem se lekl,“ přiznal herecký bard Jaroslav Satoranský, který vysekl poklonu filmařským maskérům.

Herce Rostislava Trtíka líčili k tomu, aby vypadal jako reálná mrtvola skoro tři hodiny. Na sobě měl neopren a na něm kostým. V zemi strávil několik hodin a před tím několik hodin zase strávili technici hloubením díry v lese. Na to, jak to dopadlo, se mohou diváci podívat dnes večer.

V celém seriálu je ale jeden velký a nereálný nesmysl. Policejní oddělení Kašperské Hory řeší především vraždy. Přitom ve skutečnosti by to možné nebylo. Veškeré násilné trestné činy a tedy i vraždy můžou řešit jen kriminalisté z krajského ředitelství, nikoli obvodní oddělení. Divákům ale pochopitelně tento fakt unikl a děj příběhů vnímají jako dobrou kriminálku bez ohledu na reálný život.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Objevte nejnovější kolekci minišatů Reserved. Letní inspirace, které uchvátí!

Styl

Jak vybrat oblečení na prvním rande? Díky červené barvě z vás muž nespustí oči

Dům a zahrada

Proč nejsou kočky tak věrné jako psi? Psi potřebují lásku, kočky jistoty