Tenhle nový slovenský sexy idol skončil v nemocnici! Má velké bolesti!

 Celebrity 
12. března 2015 04:15 / redakce
  0
📷
4 fotografie v galerii
Ján Dobrík je nový slovenský idol. Fanynky po něm šílí! archiv J. Dobríka
Ján Dobrík je třicetiletý sympatický, urostlý mladý herec, který se téměř přes noc stal miláčkem slovenských diváků. Rodák z Banské Bystrice je hlavním hrdinou seriálu Divoké koně a díky svému charisma má ideální šanci nahradit Jána Koleníka. Teď ale skončil v nemocnici a poměrně hodně trpí!

Bohužel se u něj projevil pásový opar, jde o infekční a poměrně bolestivé onemocnění, které může být ve své jisté formě i velmi nebezpečné. Na štěstí jde podle lékařů o lehčí formu. A jak VIPStory.cz prozradil kolega Jána Dobríka, pokud vše půjde dobře, do konce týdne by herec mohl být ze žilinské nemocnice propuštěn do domácího léčení!

Dobríkovi se nedávno narodila dcera a tak je mladý herec i hrdým otcem. Protože ale trpí právě pásovým oparem, musí být opatrný, aby se nenakazilo jeho miminko.

V seriálu hraje Dobrík s Monikou Šagátovou ústřední pár. Díky tomu si ho zamilovaly stovky tisíc fanynek. O jeho slávě se mluví už i v Česku.

„Je to asi trochu nafouknuté. Necítím se něčím víc. Jen dělám svou práci rád a k herci patří, aby dobře vypadal, že by se o sebe měl starat, pečovat o sebe,“ říká Ján Dobrik, který navštěvuje posilovnu a snaží se žít zdravě.

Kromě toho se také objevil v úspěšné slovenské taneční soutěži Tanec snov. Mladý, talentovaný herec si pomalu plní svůj sen.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Objevte nejnovější kolekci minišatů Reserved. Letní inspirace, které uchvátí!

Styl

Trápí vás ztráta pružnosti kůže, dehydratace či akné? Udržet si hezkou pleť vám pomůže inovativní...

Tech

Vlastnit či nevlastnit? Auto na „operák“ je dostupnější než kdykoli předtím