Proč vidět Vybíjenou? Hlavně kvůli Krainové!

 Celebrity 
05. března 2015 04:58 / redakce
  0
📷
2 fotografie v galerii
Simona Krainová se na novinářské projekci filmu Vybíjená usmívala a sršela vtipem!  Profimedia
Jestliže má nějaký film šanci na úspěch kvůli slavné tváři, pak je to novinka Petra Nikolajeva na motivy Michala Viewega Vybíjená. Režisér tam kromě Genzera se Suchánkem obsadil i topmodelku Simonu Krainovou a to je snad i hlavní důvod, proč do kina jít.

Novinářskou projekci už film, který vstoupí do kin příští čtvrtek 12. března, má za sebou! Některým novinářům se novinka líbila, mnozí kritici ji ale strhali. „Jednu půlku tvoří hořká nostalgie stejnojmenné předlohy Michala Viewegha, druhou hrátky Partičky čili Ondřeje Sokola, Michala Suchánka a Richarda Genzera v hlavních rolích. Dohromady to však ve filmu, který jde do kin 12. března, příliš nefunguje,“ napsala obávaná kritička Mirka Spáčilová, při jejímž jméně záměna jediného písmenka tvoří groteskní závěr, který se mezi mnoha filmaři ujal. Bohužel pro ni!

Nicméně film vybíjená, který je groteskou o přátelství, osudových láskách, kráse a ošklivosti, alkoholu a hledání lidského štěstí, má šanci, aby byl středem zájmu diváků bez ohledu na mnohdy alkoholem a mindráky ovlivněnými kritiky.

Kromě Krainové, která s úsměvem pózovala na novinářské projekci a sršela vtipem, Michala Suchánka, Richarda Genzera, kteří jsou už tak nějak pořád konstantní, se mohou diváci těšit na Simonu Babčákovou, Ondřeje Sokola, Lukáše Vaculíka, Moniku Absolonovou nebo Lindu Bartošovou.

Děj tak v několika časových rovinách vypráví příběh spolužáků, kteří spolu prožívají různé životní etapy. „Ocitáme se na abiturientském srazu gymnázia. Zdánlivě banální situace dává prostor nejen pro sentimentální vzpomínky, ale především k bilanci nenaplněných tužeb i uskutečněných snů a prožitého života. V centru příběhu jsou tři kamarádi – Jeff, Skippy a Tom, které životní peripetie neustále vracejí do společného bydliště – staromládeneckého doupěte,“ popsal význam děje režisér Petr Nikolajev.

Inu uvidíme, jestli budou lidi do bijáku chodit kvůli příběhu, nebo hlavně proto, aby hltali z plátna právě stále sexy dračici Simonu Krainovou, u které se při pohledu na ni opravdu dá říct, že snad opravdu dokáže zastavit čas.
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve