Pogodová dostala padáka? Přišla o kšeft, nesnesla se s kolegou!

 Celebrity 
11. února 2015 04:35 / redakce
  0
📷
2 fotografie v galerii
Sandra Pogodová další sérii cestopisného pořadu Bedekr s Petrem Reichertem uvádět nebude! archiv ČT
Novodobá „Janžurka“, herečka a moderátora Sandra Pogodová přišla o kšeft. Nesnesla se prý s kolegou Petrem Reichertem, proto ji v pokračování cestopisného pořadu Bedekr nahradila jiná.

Přitom pracovat s Reichertem by chtěla kdekterá moderátorka nebo herečka. Patří totiž k nejpohodovějším lidem v českém šoubyznysu. Jenomže Pogodová je velký svéráz, pro ostré slovo nejde daleko a to zkrátka asi herec a moderátor Petr Reichert nevydýchal.

„Párkrát si vjeli do vlasů, něco mu řekla, on to nedal. Ustál to, sérii v Německu natočili, ale ona už v tom pokračovat nebude,“ prozradil zdroj blízký natáčení.

Také producentská firma potvrdila, že s Pogodovou pro další sérii Bedekru už nepočítá.

„Pro nové díly tohoto nejúspěšnějšího pořadu ve své kategorii máme připraveno nové obsazení. Petr Reichert zůstává a Sandru Pogodovou nahradí herečka Michaela Maurerová,“ řekl VIP Story.cz producent, ředitel Rolling media, která seriál pro Českou televizi natáčí Vítězslav Jandák ml.

Podrobnosti o tom, proč Pogodová už ve spolupráci pokračovat nebude, nekomentoval. Pouze uvedl, že dosavadní čísla sledovanosti cestopisného a vtipně laděného dokumentu jsou víc než potěšující.

V letošním roce tak nová herecká dvojice zavede diváky do Rakouska nebo do Polska.

I když se to zdá jako pohodička, tvůrci a především průvodci pořadu se zrovna nezastaví. Jen za první sérii Německem najezdili 10 tisíc kilometrů a na každé z vybraných měst měli pouhé dva dny
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47