Zvrácené choutky slavných mužů - díl první: Nejchlípnější dědek v Hollywoodu

 Celebrity 
10. listopadu 2014 06:41 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Kdo by to do slavného herce řekl? Facebook
Jsou slavní, vážení a měli by být vzorem. Občas ale na známé a populární muže praskne něco, co jsme se snad ani nechtěli nikdy dozvědět. V pětidílném seriále se podíváme na zoubek těm největším hvězdám hollywoodského nebe a na jejich prapodivné a zvrácené choutky…

DÍL PRVNÍ
Morgan Freeman

Světově uznávaný herec, držitel prestižní sošky Oscara a Zlatého globu byl považován za ideálního manžela. Manželství Morgana Freemana se jevilo jako ukázkové a se svou ženou Myrnou Colleyovou-Leeovou žil dvacet tři let. Až do chvíle, než na herce prasklo že má slabost pro "náctileté" dívky, které jsou navíc součástí jeho rodiny.

V roce 2009 Freeman šokoval americkou veřejnost, když vyplulo na povrch, že udržoval pohlavní styk se svojí vnučkou, byť nevlastní. O čtyřicet pět let mladší slečnu si chtěl dokonce vzít a mít s ní dítě. Když se aféra provalila, jeho žena Myrna od herce okamžitě odešla a po čtyřiadvaceti letech zažádala o rozvod.

I když je nevlastní vnučka E´Dena Hinesová dnes již dospělá žena, jejich vztah začal v době, kdy ji bylo teprve sedmnáct let.

Ve druhém díle se podíváme na zvrácené choutky amerického herce Stephena Collinse.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod