České celebrity se letos fakt snažily, královně Halloweenu ale stejně nesahají ani po kotníky!

 Celebrity 
01. listopadu 2014 17:42 / Jitka Jahodová
  0
📷
7 fotografií v galerii
Heidi to zase vyhrála! Instagram
Časy se mění. I když ještě před pár lety měli Češi ze slova Halloween vyrážku, postupem času se naučili skloubit dušičky a party v kostýmech. Svědčí o tom nejen to, že přicházíme na chuť oranžovým dýním, ale i to jak je čím dál větší množství z nás zapálených do maskování za mrtvé.

Samozřejmě je mezi těmito nadšenci i značná hrstka slavných z našeho rybníčku. Jejich vynalézavost ale ještě není tak ohromná, jako kostýmy německé topmodelky Heidi Klum, jejíž převleky jsou každý rok naprosto fenomenální a většinou nejde rozpoznat, kdo se pod nimi skrývá. Letos vyrazila za motýla, loni za stařenku.

Nejlepší masku jsme tady v Čechách našli asi u Simony Krainové. Musela do ní sice zhubnout pár kilo a shodit i nějaké to svalstvo, na druhou stranu ji zase nikdo nepoznal, takže mohla tropit lumpárny. Zpěvačka Tereza Kerndlová si zase pustila na špacír svou prořízlou pusu. Kdo všechno by si od ní nechal teďka dát pusinku?

Milenka Kokty, Ornella Štiková, je z té mladší generace, která americký svátek mrtvých přijímá velmi vstřícně. Nenavlíkla proto do masky jenom sebe, ale i svého ročního syna Quentina a šli takto vymódění koledovat do školy.

Jenom se divíme, že se za nějaké strašidlo včera nepřevlékla i moderátorka Kateřina Kristelová, která většinou nechybí nikde a u ničeho.
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve