Kaňour Ivan Vyskočil odtajnil, čím obluzuje svou o 41 let mladší milenku

 Celebrity 
09. října 2014 04:03 / redakce
  0
📷
4 fotografie v galerii
Ivan je známý divokým soukromým životem Foto: Josef Edvard Gregor
Ne překvapivě nad jejich vztahem zůstává většině lidí rozum stát. Věkový rozdíl čtyřicet jedna let už přeci jen málokdo chápe, a tak není divu, že zprvu se Ivan Vyskočil svojí mladou přítelkyní Romanou moc nechlubil.

Láká ji na skoro sedmdesátníkovi Ivanovi snad životní moudrost nebo letité zkušenosti se ženami? Nebo čeká, až mu při postelových hrátkách praskne pumpa a ona se slzičkou v oku něco málo zdědí? „Tahle krásná slečna si přece může vybírat, proč by byla s chlapem, co už má vlastní vnoučata?,” pomyslel si každý. Nakonec ale herec s milenkou, která by mu mohla dělat dceru nebo i vnučku, randí už šest let a stále se k sobě mají.

„Ivan je galantní, hýčká si mě a rozmazluje. Je mi s ním prostě krásně. Baví mě, že s ním nikdy není nuda, že umí skvěle vařit a má smysl pro humor,” pochvaluje si Romana staršího partnera. A jaká s ním teprve bude sranda, až na něj Romana vybalí, že chce miminko, kterých Vyskočil vychoval už pět! Kam se hrabe divoká Anife, to bude potom vzrušení!

Zatím je pro ně vrcholem adrenalinu let balónem, kam si s tmavovláskou herec vyrazil během toulek po jižních Čechách. „Teď jsem Romanku během jediného dne potěšil, i vyděsil", spiklenecky mrkne a vypráví, jak naplánoval romantický výlet. "Nejdřív jsem ji vzal na vodu - na vyhlídkovou plavbu lodí z Hluboké nad Vltavou přes budějovickou kotlinu, kolem zámecké a poněšické obory, proplouvali jsme Karvanickými skalami v poněšické soutěsce. To se Romanka tetelila blahem. Pak jsem ji ale vzal do balónu - a to už tak šťastná nebyla. Normálně se třásla strachy!" Romana ale počáteční strach z letu překonala a vyhlídkový let si užila, stejně jako následné pasování na hraběnku vzduchu. Protože brzy oslaví narozeniny, čeká, čím ji Ivan zase překvapí. Bude to adrenalin nebo romantika?
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Objevte nejnovější kolekci minišatů Reserved. Letní inspirace, které uchvátí!

Styl

Trápí vás ztráta pružnosti kůže, dehydratace či akné? Udržet si hezkou pleť vám pomůže inovativní...

Dům a zahrada

Proč nejsou kočky tak věrné jako psi? Psi potřebují lásku, kočky jistoty