Česká kráska se potají vdala ve stejný den jako George Clooney. Sňatek se jí podařilo schovat i na facebooku!

 Celebrity 
03. října 2014 10:45 / Jitka Jahodová
  0
📷
6 fotografií v galerii
Romana Pavelková už je paní! Foto: Filip Matušinský
Zatímco o víkendu svět šílel po svatbě George Clooneyho, v Kutné hoře se mezitím potají vdala modelka Romana Pavelková za svého partnera Milana Čížka. Skoro týden se jí podařilo udržet sňatek v tajnosti.

„Šla jsem na akci a hned se to provalilo. Ostatní si všimli prstýnku. Dokonce i na facebooku jsem to utajila, nebyla tam jediná fotka. Všechny kamarádky jsem zaúkolovala, že tam nesmí nic dát,” prozradila vipstory.cz šťastná novomanželka.

Sňatek se konal v parku u chrámu sv. Barbory. „My jsme se nemohli vzít uvnitř, protože nejsme pokřtění, takže jsme byli v refektáři jezuitské koleje. Měli jsme krásné počasí a začali jsme ve tři odpoledne,” vyprávěla Pavelková, která je dodnes plna dojmu a prý by si to celé nejraději zopakovala ještě několikrát a s menší nervozitou.

Zrzavá modelka si potrpí na tradice, tudíž se vše neslo v klasickém duchu. „Měla jsem něco modrého, starého, nového a půjčeného. Manžela jsem krmila knedlíčkovou polévkou s děrovanou lžící a šlo nám to perfektně. Svatby se zúčastnilo 36 hostů, ale dort byl obrovský, protože jsme si na něj nechali udělat speciální figurky, které nám nakonec nebyly vůbec podobné a když jsem je poprvé uviděla, vyprskla jsem smíchy,” smála se Romana. Nakonec se jim prý to desetikilové třípatrové monstrum podařilo přeci jen celé sníst.

Ačkoliv je momentálně (ne)dobrovolně moderní trend nejdřív děti a potom svatba, Pavelková to chtěla vše pěkně popořádku. „Už jsme přemýšleli o dětech, máme na to věk, takže tomu necháme volný průběh. Možná to bude hodně rychlé a možná to bude trvat. Já beru všechno pěkně postupně. Nejdřív zásnuby, do roka svatba no a až potom děti,” dodala Romana, kterou jsme potkali na přehlídce kabelek Dany Morávkové opět jako modelku.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod