Tajemství úspěchu kulinářského ”experta” Ládi Hrušky? Co byste čekali od země, kde parmazán rovná se eidam a kde lidé kuchtí knedlíky v trojobalu!

 Celebrity 
27. září 2014 05:34 / Jitka Jahodová
  0
📷
1 fotografie v galerii
Pohlreich emigruje a Hruška slaví! Foto: Profimedia
Patlal Láďa Hruška je po uvedení své nové kuchařky nyní celebritou číslo jedna. Určitě už jste slyšeli o tom, že za necelé tři dny prodal 30 000 výtisků a předčil tím dokonce Michala Viewegha. Stalo se něco, co ani sám Hruška nečekal. Důvod, proč jdou jeho recepty víc na dračku než třeba ty Pohlreichovy, je však velmi prostý.

Jestli si myslíte, že v České republice neexistuje nic horšího než módní peklo, tak vám musíme oznámit, že jsme se dostali ještě mnohem níž. Co byste čekali od zemičky, kde se párky s obsahem 15ti procent masa, ale za 12,90Kč!, dokážou vyprodat za pět minut.

Pravé české gurmánství totiž nespočívá v kuchařském umu, ale v nápaditosti, jak daný recept co nejvíc zmrvit a ošulit. To je potom lahůdka panečku. Čím víc původních surovin nahradíte, tím lépe. U nás vládnou recepty, které by se nedej bože skládaly z čerstvých surovin. Taková polévka z kečupu nebo knedlíky v trojobalu jsou na velkém počtu serverů největším hitem roku!

A Láďa Hruška, který začal jako potravinový inspektor, není pitomec. Dává lidem co chtějí a jeho mňamky za 5 kaček jsou opravdovou kulinářskou potěchou národa. To je takový kumštýř, že by udělal pizzu italiano i z rohlíku!

Vsadíme se, že po tom, co si o Láďově úspěchu přečetl Zdeněk Pohlreich, vytrhal si i poslední zbytky vlasů a nejspíš má chuť emigroval někam, kde parmazán neznamená to stejné jako eidam. Dobrou chuť!
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Hollywoodský glamour: Odhalení módních trendů celebrit

Styl

Pět věcí, které ženám ničí orgasmus. Prostě se jich zbavte

Tech

I detektor lži se dá podvést. Víte, jak funguje, a dokázali byste ho obelhat?