Topmodelka Linda Vojtová přijede v říjnu do Čech natočit Krkonošské pohádky!

 Celebrity 
25. září 2014 12:32 / Jitka Jahodová
  0
📷
2 fotografie v galerii
Linda Vojtová se svým milovaným dědečkem Foto: Benedikt Renč
Linda Vojtová je jednou z našich nejúspěšnějších modelek. Většinu času tráví v zahraničí, kde je o ni stále velký zájem, ale zároveň nezapomíná, kde má doopravdy své kořeny.

Jelikož Linda stejně tak jako svoji práci miluje i svoji rodinu, rozhodla se uspořádat zde koncert klasické hudby. Její dědeček je hudební skladatel Vadim Petrov. Vojtovou napadlo, že by bylo pěkné pro něj něco hezkého udělat, a tak spolu s maminkou zorganizovaly koncert, který se v druhé polovině listopadu uskuteční ve Smetanově síni Obecního domu.

Sama kráska Linda by nás měla poctít svou přítomností, a tak s největší pravděpodobností v průběhu následujících týdnů dorazí do Čech. „My jsme se s mámou rozhodly, že natočíme v Rudolfinu nové CD s dědovou muzikou, s jejímž výběrem nám rád pomohl a vše proběhlo přesně podle našich představ. Na koncert bych chtěla pozvat všechny milovníky hudby, ale i filmů a pohádek, protože dědovu hudbu zná každý z vás, jen o tom prozatím možná nevíte,” uvedla topmodelka Vojtová a rovněž prozradila, že zmiňované CD na koncertu i pokřtí.

Skladatel Vadim Petrov se podepsal pod více než 1300 titulů. Jedním z nich je například nezapomenutelná znělka Krkonošských pohádek.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008