Z lamače dívčích srdcí a představitele Vinnetoua je čiperný senior. Jeho český dabér je na tom o poznání hůř. Propadá depresím a ztratil chuť žít.

 Celebrity 
26. září 2014 05:10 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Představitel Vinnetoua a jeho český dabér Wikipedia, TV Nova
Francouzského herce Pierre Brice u nás známe hlavně jako představitele Vinnetoua ze série německých dobrodružných filmů. Kupodivu on sám pochází ze šlechtické rodiny. Ve svých pětaosmdesáti letech se těší velmi dobrému zdraví a je z něj aktivní senior.

Jeho český dabér Stanislav Fišer je na tom se svoji tělesnou schránkou o poznání hůře. Třiaosmdesátiletého herce připravila před lety rakovina hrtanu o hlas, a aby mohl komunikovat se svým okolím, neobejde se bez speciálního přístroje, tzv. mluvítka. Kvůli chátrajícímu zdraví pověsil Fišer již před časem na hřebík i svoji hereckou kariéru a v současné době se bohužel jeho zdravotní problémy prudce zhoršily.

Podle blízkých přátel se herec před celým světem uzavřel doma a navíc se přidaly i deprese. Hospitalizaci v nemocnici odmítá se strachem, že by se do svého bytu již nevrátil. Jeho jediné přání je, aby zemřel doma. Velmi smutný konec vynikajícího herce a dabéra.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008