Blonďatá česká moderátorka se trochu rozežrala a pár kilíček bylo nahoře raz dva! Osvědčená dieta ovšem zabrala okamžitě.

 Celebrity 
24. září 2014 04:34 / Jitka Jahodová
  0
📷
3 fotografie v galerii
Katka shodila tři kila Foto: Archiv K. Kristelové
Přestože moderátorka Katka Kristelová už pár měsíců nemá žádného chlapa, nebrání jí to užívat si místo toho volný čas alespoň s kamarádkami. Má to ale jeden háček... během všech těch návštěv příjemných wellness center se zapomíná v blízkosti žen hlídat a v mžiku má tři kila nahoře.

Aby vypadala u svých pracovních povinností dobře, nezbylo jí než znovu začít makat na postavě a nasadit dietku, která už začala nést ovoce. „Konec flákání, už zase poctivě cvičím a nasadila jsem si krabičkovou dietu. Velkou motivací pro mě byly krásné šaty, které mám právě teď na sobě,” prozradila vipstory.cz Kristelová a předvedla se ze všech stran.

„Šila mi je Alena Wilson, módní návrhářka, která hodně podtrhuje ženskost, což mám ráda. Dbá také na kvalitu a je super, že jsou dvoudílné. Mají sukni a živůtek zvlášť, takže se dají kombinovat i s něčím jiným podle potřeby,” popsala Katka svůj nejnovější kousek šatníku.

„K návrhu mě inspirovala představa ženy bohyně – krásná silná bojovnice, ale zároveň velmi sexy a křehká žena. Když jsem přemýšlela o tom, co Katce obléct, hned mne napadly tyto šaty. V kombinaci s její osobností a mou vizí je to spojení dokonalé,” dodala návrhářka Alena.
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47