Stačí paruka a garantujeme vám, že populárního českého zpěváka vůbec nepoznáte!

 Celebrity 
28. srpna 2014 12:09 / Jitka Jahodová
  0
📷
4 fotografie v galerii
Poznáváte českého herce a zpěváka? Foto: Archiv vipstory.cz
Pracovní převleky některých herců jsou někdy vymyšlené tak, že samotného herce máte problém na první pohled poznat a v případě tohoto zpěváka budete mít zřejmě problém i na druhý pohled.

Obvykle ho totiž vídáme v černém oblečení, ale na hlavě ve skutečnosti nemá bujnou kštici, ale jenom pleš, protože vlasy jeho hlavu opustily již před lety. Už vás nebudeme více napínat. Pod parukou se skrývá herec a zpěvák Jiří Korn, který se spolu s Jaromírem Dulavou alternuje v roli Gomeze v chystaném muzikálu Addams Family.

Jirka však zřejmě nebude jediný, kdo vás svým kostýmem během představení trochu potrápí na mysli. Ačkoliv jeho muzikálovou manželku Lucii Bílou určitě poznáte na první pohled, protože podobný vzhled nám u ní není cizí, takový budoucí táta Václav Noid Bárta na chůdách a s mrtvolným výrazem je rovněž pěkně maskován.

Celá tato netradiční přehlídka proběhla na stejně netradičním místě - autodromu v Sosnové. Herci si zde ale také zajezdili v závodních autech, vyzkoušeli, co všechno dovedou off-roadové vozy, parkur, motokáry, buggíny.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Móda a kultura: Jak kulturní rozmanitost ovlivňuje módní trendy?

Styl

Vodu z rýže byste neměli vylévat do odpadu. Důvod vás možná překvapí

Tech

8 mýtů o hybridech, které vám brání vytěžit z tohoto pohonu maximum