Nový trend? Divoška Mottlová si nechala na hlavě vyrobit obří kokon. Její kolegyně šla zase ”na Jágra”.

 Celebrity 
28. srpna 2014 05:21 / Jitka Jahodová
  0
📷
6 fotografií v galerii
Bára Mottlová je holka pro všechno Foto: Hair studio Honza Kořínek
Česká herečka Barbora Mottlová má krásné dlouhé blond vlasy a každá taková dívka si předem dobře rozmýšlí, jak s nimi naloží, když je řeč o stříhání. Přeci jen zabolí u srdce, když vám někdo léta růstu a úpěnlivé péče ustřihne během pár vteřin.

Přesto se známému kadeřníkovi podařilo Báru k pár vlasovým experimentům zlomit. „Dlouho jsem o této nabídce nepřemýšlela, ale když došlo na stříhání, trochu jsem se zalekla. Naštěstí to nebylo nic razantního a kadeřnice mi vlasy sice sestříhala, ale zároveň zachovala jejich délku. Upřímně toho jsem se bála nejvíc,” svěřila se Mottlová.

Jinak v sobě Barbora nijak velké zábrany nemá, což už nám mnohokrát dokázala, a proto zbytek úprav už nechala čistě na profesionálech. Dopadlo to tak, že skončila s obrovským blonďatým kokonem na hlavě. Mohla však dopadnout ještě mnohem hůř. Její kolegyně Lenka Vacvalová, která nosí do společnosti na hlavě většinou stále a to samé, vyfasovala účes, který za mlada nosíval hokejista Jaromír Jágr. „Myslím si, že ten se buď bude líbit, nebo ne a nic mezi tím nebude,” řekla zrzečka.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Objevte nejnovější kolekci minišatů Reserved. Letní inspirace, které uchvátí!

Styl

Jak vybrat oblečení na prvním rande? Díky červené barvě z vás muž nespustí oči

Tech

Vlastnit či nevlastnit? Auto na „operák“ je dostupnější než kdykoli předtím