Bože, jak ten čas letí! Před šesti lety zemřel miláček slovenského národa. Herec, kterého ženy milovali, ale on měl raději muže.

 Celebrity 
27. srpna 2014 14:56 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Dočolomanský ve filmu Adéla ještě nevečeřela Česká televize
Patřil mezi nejoblíbenější herce jak na Slovensku, tak i u nás. Michal Dočolamanský zemřel 26. srpna 2008 v pouhých 66. letech na rakovinu plic.

Charismatický herec byl velmi šaramantní a nabídky od žen mohl doslova přehazovat vidlemi. On si ale na něžné pohlaví příliš nepotrpěl a preferoval ve své posteli muže. O sexuální orientaci Michala Dočolomanského se dlouho jenom šuškalo a až po jeho smrti bylo oficiálně toto veřejné tajemství potvrzeno. Otevřenou zpověď, proč se herec se svou manželkou Martou po dvaceti letech rozvedl, přinesla Alena Horváthová v knize „Nezůstalo po nich nic“. A ta na Slovensku způsobila pěkný poprask.

Po rozvodu s Martou Dočolomanskou se herec až do konce života stýkal již jen se svým přítelem Alexandrem, kterého také představil pouze nejbližším známým. Alexander Godó byl po hercově smrti jeho výhradním dědicem.

Mezi nejznámější Dočolomanského filmy patří, Adéla ještě nevečeřela, kde ztvárnil postavu detektiva Nicka Cartera, a Tajemství hradu v Karpatech, kde si zahrál hraběte Felixe.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Objevte nejnovější kolekci minišatů Reserved. Letní inspirace, které uchvátí!

Styl

Jak vybrat oblečení na prvním rande? Díky červené barvě z vás muž nespustí oči

Tech

Vlastnit či nevlastnit? Auto na „operák“ je dostupnější než kdykoli předtím