Gábina Partyšová čtyři měsíce po smrti Ivety Bartošové tasila na veřejnost svoji nejhorší vzpomínku na ztroskotalou pěnici

 Celebrity 
18. srpna 2014 09:00 / Jitka Jahodová
  0
📷
1 fotografie v galerii
Gábina má jako moderátorka vzpomínku i na Ivetu Bartošovou Foto: Archiv vipstory.cz
Gabriela Partyšová moderuje akce všeho druhu. V neposlední řadě teď rozšířila i moderátorskou plejádu osobností Snídaně s Novou, kterou bere jako skvělý trénink na velká živá vysílání.

Když byla Iveta Bartošová ještě naživu, ocitla se Gábina jako moderátorka na akci, kde měla zesnulá zpěvačka vystupovat. Nemá na ty okamžiky však veselé vzpomínky. „Uváděla jsem akci, kde Iveta nebyla úplně při smyslech a bylo to na ní vidět. O to horší pro mě bylo ji na pódium pustit a potom sledovat reakce lidí na ni,” svěřila se Partyšová v televizi se zážitkem, který ve své kariéře považuje asi za jeden z nejhorších.

I když to brzy budou čtyři měsíce ode dne, kdy Iveta Bartošová spáchala sebevraždu skokem pod vlak, řeči kolem její osoby dodnes neutichly. Jednou z emocí, kterou však její osud vzbuzuje, je lítost a tu cítí i Partyšová. „Nerada o ní mluvím právě proto, že je mi jí strašně líto,” dodala moderátorka.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Móda a kultura: Jak kulturní rozmanitost ovlivňuje módní trendy?

Styl

Vodu z rýže byste neměli vylévat do odpadu. Důvod vás možná překvapí

Tech

8 mýtů o hybridech, které vám brání vytěžit z tohoto pohonu maximum