Novácká moderátorka s erotickou minulostí si vynucovala věci křikem a o úklidu nemohla být ani řeč! Pánové, pořád ji chcete domů?

 Celebrity 
18. srpna 2014 08:00 / Jitka Jahodová
  0
📷
1 fotografie v galerii
Než mluvila, používala jenom křik Foto: Archiv vipstory.cz
Moderátorka Petra Svoboda je ve zpravodajském křesílku krásná a sexy. Když však byla malá, nebylo to s ní vždy jednoduché. Vlastní maminka na ni totiž v televizi prozradila několik faktů z dětství, které jsme o ní doposud nevěděli.

My známe Petru jako sexbombu z erotických fotografií, která kvůli svému vzhledu dostala příležitost v televizi. Ačkoliv je teď řeč věcí, která ji živí, sama Svoboda prý začala mluvit až ve dvou letech. „Docela jí to trvalo, mluvila až od dvou let a do té doby si všechno vynucovala křikem,” prozradila maminka moderátorky. Podobně se teď prý chová Petřina dcera Ráchel, která sice vypadá jako andílek, ale asi to bude pořádný živel po ní.

„Od té doby, co se rozpovídala, už se jí pusa nezastavila. Psala knížky, povídky, nejvíc kriminálku a dobrodružné příběhy. Její další velkou vášní bylo oblékání. Převlékala se třeba i několikrát za den, jenže oblečení neuklidila do skříně, ale jen ho hodila na postel,” pokračovala její matka dál ve výčtu vlastností půvabné moderátorky. No pánové, kdopak chce ještě Petru domů?
Reklama
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Hollywoodský glamour: Odhalení módních trendů celebrit

Styl

Čtyři ženská znamení, která nemívají štěstí v lásce. Proč tomu tak je a je možné si lásku do...

Tech

I detektor lži se dá podvést. Víte, jak funguje, a dokázali byste ho obelhat?