Tihle dva tvoří nejspokojenější homosexuální pár u nás. Kdo koho pozval na první rande a kdy si řekli své ano?

 Celebrity 
17. srpna 2014 08:30 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Jeden z nejspokojenějších párů našeho šoubyznysu Foto: Facebook
Aleš Cibulka s Michalem Jagelkou tvoří jeden z nejharmoničtějších párů našeho šoubyznysu. Přesto, že spolu fungují jako pár již nějaký ten pátek, láska a štěstí z obou partnerů stále silně vyzařuje.

Jiskra přeskočila před čtrnácti ve studiu, do kterého přišel Jagelka natáčet a po pár nesmělých smskách spolu začali oba mládenci randit. Po sedmi letech se v roce 2007 na Staroměstském náměstí vzali. Svatbu se jim podařilo dokonale utajit a obřadu se účastnili pouze oni dva a svědci.

Cibulka měl podle svých slov pro svého budoucího partnera slabost od první chvíle a zůstalo mu to dodnes. A co mu na partnerovi nejvíce imponuje? "Jéje, toho je, nevím kde začít! Řeknu vám to stručně: široko daleko je jeden jediný ideální chlap a já mám to štěstí, že ho mám doma," vyznává se stále po uši zamilovaný Cibulka,

Kromě dabingu je ještě autorem tří úspěšných knih o prvorepublikových herečkách Nataše Gollové a Zdence Sulanové a uvádí vlastní pořad na TV Barrandov „ Sejdeme se na Cibulce“. Michal Jagelka, jehož hlasem k nám například promlouvá hollywoodský krasavec Leonardo DiCaprio, se našel v politice a v současné době se věnuje politické kariéře.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod