Konec romantiky! Nevyzrálý Hrdlička je z role otce zjevně unavený a Borhyová je měsíc po porodu zase sama.

 Celebrity 
05. srpna 2014 14:24 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Lucko, lepší zítřky jsou zatím v nedohlednu, co? Foto: Facebook
Lucka Borhyová si období šestinedělí zřejmě malovala docela jinak. Zatímco jiné maminky se těší z rodinné pohody, u Lucky doma to spíše vypadá na pěkné dusno mnoho let vyčpělého manželství.

Michal Hrdlička se v roli novopečeného tatínka cítí poněkud zaskočený a neustále ho něco překvapuje. Nejvíce byl sporťák rozladěn, že mu Lucka neporodila malého čutálistu, ale holčičku. Teď se zase třese hrůzou, co se stane, až malá Lindička povyroste. No nestane se nic jiného, že začne zlobit, tak jako ostatní děti, což se dá celkem logicky předpokládat.

Hrdlička není podle všeho tak mentálně vyspělý, jak si Lucka ještě nedávno myslela. Role otce ho poměrně brzy unavila a podle zdrojů z okolí se Michal věnuje více svým bývalým sportovním aktivitám, než přehnanou péčí o čtyřčlennou rodinu. Za to Lucka neví, kam dřív skočit a šestinedělí zvládá jen s vypětím všech sil.

Podle sousedů se před domem, kde páreček bydlí, již pár dnů neobjevilo Lucčino auto ani moderátorka sama. S největší pravděpodobností se Lucka uchýlila k rodičům, u kterých ji čeká přece jenom více pochopení a navíc obětavá maminka připravená dceři kdykoliv pomoci. Hrdlička tak může doma nerušeně regenerovat a věnovat se každodenní péči o své vysportované tělo.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Móda a kultura: Jak kulturní rozmanitost ovlivňuje módní trendy?

Styl

Vodu z rýže byste neměli vylévat do odpadu. Důvod vás možná překvapí

Dům a zahrada

Jak efektivně odstranit starý nátěr ze dřeva a co k tomu použít