Vilhelmová vyměnila rozpustilost za image "zapařené dámičky"

 Celebrity 
13. srpna 2014 10:05 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Na Andělech se Táňa ještě usmívala... Archiv Vipstory
Když bylo dříve na nějaké filmové akci rušno, mohli jste vzít jed na to, že někde hodně blízko bude trojlístek Táňa Vilhelmová, Aňa Geislerová a Pavel Liška. Zatímco s Liškou je legrace pořád, herečky poslední dobou zvolily na veřejnosti image ledových královen. Zvláště markantní je změna u Táni Vilhelmové.

Ta se poslední dobou tváří otráveně až hrůza. Zřejmě si řekla, že se nebude přetvařovat a to kvůli ničemu a nikomu. A jak řekla, tak udělala. Výsledek je bohužel dost tristní. Při posledním vystoupení v Show Jana Krause vyvedla všechny své věrné příznivce svým nudným výstupem doslova z míry. Po veselé Táně se dočista slehla zem. Kde jsou ty časy, kdy skákala se svými kumpány nad ránem do říčky Teplé a všude kolem ní byl humor a legrace?

Musíme doufat, že Táňa si oblíbila image poněkud zapařené dámičky pouze na přechodnou dobu a hra ji za chvíli přestane bavit. Hlavně kvůli Vojtovi Dykovi, který je podle všeho stále do své partnerky zamilovaný až po uši. Ale jak dlouho se ještě současný idol dívek a žen dokáže dívat na znechucený výraz své dámy?
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Hollywoodský glamour: Odhalení módních trendů celebrit

Styl

Čtyři ženská znamení, která nemívají štěstí v lásce. Proč tomu tak je a je možné si lásku do...

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod