V rodině Zlaty Adamovské by se dalo dusno krájet! Je jasné, co herečce dělá největší vrásky na čele!

 Celebrity 
11. srpna 2014 08:44 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
S manželem Petrem Štěpánkem  Foto: Facebook
Poslední dobou se hodně špitalo o poněkud přecitlivělém a podrážděném chování Zlaty Adamovské. Blízcí z jejího okolí měli za to, že za vším stojí osobní rodinné trable herečky. A nebyli tak daleko od pravdy.

Zlata má po rozvodu relativně dobře uspořádané vztahy se svými muži, tedy hlavně s exmanželem Radkem Johnem. Ale v současnosti herečku trápí hlavně život její dcery Barbory. Ostatně jako každou matku, která chce pro své děti v životě to nejlepší. Vzorná dcera a studentka hispanistiky se ovšem rozhodla jít svou vlastní cestou, zcela odlišnou od představ rodičů.

John i Adamovská jistě doufali, že dcera zúročí získané vědomosti a bude pracovat hlavně na sobě a na své kariéře. Ale jak se zdá, realita je úplně jiná. Rok provdaná Bára se věnuje více manželovi Romanu Peškovi, své sny hodila za hlavu a na svoji profesní kariéru kašle. Navíc o jejím manželovi bývalá ex trousí poněkud drsné pomluvy, ze kterých musí být tchýně Adamovská více než rozladěná.

„Takový už je úděl maminek, že nemohou rozhodnutí svých dětí nikterak ovlivňovat a mohou jenom přihlížet,“ komentuje situaci populární herečka a pokouší se zůstat nad věcí.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Objevte nejnovější kolekci minišatů Reserved. Letní inspirace, které uchvátí!

Styl

Trápí vás ztráta pružnosti kůže, dehydratace či akné? Udržet si hezkou pleť vám pomůže inovativní...

Dům a zahrada

Proč nejsou kočky tak věrné jako psi? Psi potřebují lásku, kočky jistoty