Tenhle slavný krasavec vydělal miliony, ale vypadá jako troska, která kudy chodí, tudy chrastí kostičkami. Stálo mu to za ty prachy?

 Celebrity 
12. června 2014 06:30 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Snad se dá herec zase brzy do kupy Foto: Facebook
Americký herec a producent Matthew McConaughey se dříve na plátně kin objevoval hlavně v romantických komediích jako Svatby podle Mary, Jak ztratit kluka v 10 dnech nebo Bejvalek se nezbavíš. Pak si řekl, že je třeba to změnit a začal více přijímat vážné a dramatické role. Také se mu zřejmě zachtělo Oscara a je známo, že pro tuto sošku jsou herci schopni obětovat téměř všechno.

Vyhlášený hollywoodský krasavec nemusel na své postavě měnit vůbec nic. Přesto to udělal a během několika měsíců zhubnul 17 kilogramů. Všechno kvůli roli ve filmu Klub poslední naděje, kde si zahrál muže nakaženého virem HIV. Má to ovšem jeden háček. Ze svalnatého idolu mnoha žen se změnil v chodící trosku s chrastícími kostmi a jeho vyrýsované svaly jsou pryč.

Ale jak je vidět, vyplatilo se. Z posledního udílení prestižních cen si cennou sošku odnesl a navíc mu na bankovní účet přibylo dva a půl milionu a to také není tak úplně špatné.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Televize je stále oblíbené médium, v průměru před "bednou" prosedíme až 4 hodiny denně

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008