Hanzlíkova bylinkářka je v malém krámku od nevidím do nevidím. Teď už víme proč! Vydělává partnerovi na drahé dary.

 Celebrity 
27. května 2014 09:04 / Jitka Jahodová
  0
📷
1 fotografie v galerii
Jaromír si to umí zařídit. Lenka ho asi opravdu hodně miluje... Foto: Koscom
Nezapomenutelný Kovboj Jaromír Hanzlík zřejmě s přehledem neovládá pouze divadelní prkna, ale také své přítelkyně. Současná partnerka Lenka mu totiž při všemožných příležitostech pořizuje ne zrovna levný dárek – hodinky. „Jaromír z nich má vždycky radost,” řekla jeho partnerka.

To je sice hezké, ale při představě, že by se jednalo o luxusní kousek, například z nově otevřeného hodinářství Koscom, které se pyšní tím, že je největším hodinářstvím ve střední Evropě, nás jímá z toho počítání částek hrůza. ”Večer v časoprostoru” se totiž odehrával ve znamení jen toho nejlepšího. Velmi raritním kouskem zde jsou hodinky s vodotryskem od slovenského výtvarníka Ašota Haase, které mají své místo před vchodem do prodejny v pražské pasáži Florentinum a lákají k její návštěvě. Ovšem na ty by se Lenka v obchůdku s čaji a bylinkami nejspíš musela udřít k smrti.

„Hodinky mám rád, nejsem zrovna takový vášnivý fanda jako někdo, ale hodinky jsou hezký doplněk. Jiné doplňky nenosím, nikdy jsem neměl nějaké prstýnky nebo tak něco. Ale potrpím si na dochvilnost. Raději jsem všude o pět minut dřív než abych přišel pozdě,” řekl Hanzlík.
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve