Expřítel Missky Válkové prozradil, proč se s ním rozešla: "Něco se jí zamotalo v mozečku..." Jo a taky si teda nabrnkla jinýho, mladšího...

 Celebrity 
26. května 2014 06:30 / Jitka Jahodová
  0
📷
3 fotografie v galerii
Mirek má teď spoustu volného času Foto: Archiv vipstory.cz
V březnu se po čtyřech letech na pohled harmonického vztahu najednou uskutečnil rozchod Miss Jitky Válkové a Mirka Cipry. A troufáme si říct, že tři roky a jedenáct měsíců ten vztah opravdu harmonický byl. Až do poslední chvíle, kdy se v mladé krásce něco zlomilo.

Teď s odstupem času nám Cipra exkluzivně svěřil, jak k tomu došlo. „Počítal jsem s ní na celý život a ona taky, ale pak se v tom mladém mozečku něco zamotalo a najednou... přišlo to strašně náhle. Jí se změnilo uvažování během dvou týdnů a jednoho dne se probudila a řekla, že potřebuje odejít a zkusit něco, co v těch osmnácti letech zameškala, nějakou tu pubertu,” svěřil vipstory.cz Míra.

A tak Válkové nebránil a nechal ji jít. Nic jiného mu ani nezbývalo. „Bohužel nás doběhl čas,” komentuje Cipra, zatímco Jitka už se v médiích objevila po boku nového a mladšího Adama Klavíka, druhého nejkrásnějšího muže roku 2012 a nebojí se říct, že je zamilovaná. Přitom ještě před třemi měsíci byla zasnoubená s jiným.

„Tak šla, aby zjistila, že venku taky prší. Pak možná bude moci porovnávat,” uzavřel Mirek.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Objevte nejnovější kolekci minišatů Reserved. Letní inspirace, které uchvátí!

Styl

Jak vybrat oblečení na prvním rande? Díky červené barvě z vás muž nespustí oči

Dům a zahrada

Proč nejsou kočky tak věrné jako psi? Psi potřebují lásku, kočky jistoty