Chystá se Andrea Verešová k cirkusu? Zmalovali ji jako moravskou truhlu!

 Celebrity 
15. dubna 2014 06:00 / Jitka Jahodová
  0
📷
5 fotografií v galerii
Vizážisté se na Andree opravdu vyřádili! Foto: Make-up Institute Prague
I když má Andrea Verešová bezpočet pracovních nabídek, na zajímavou zakázku si najde čas ráda. Nádherná modelka se stala tváří celosvětového projektu profesionálních škol Make-up Institute Prague a nafotila s fotografkou Nikolou Šrajerovou nové vizuály.

Její tvář zdobil extravagantní foto make-up, který na ní vytvořila přední vizážistka a lektorka školy Hristina Georgievska. „Hristina je úžasná a já jsem z make-upu nadšená. Hodně mě tento druh líčení zajímá. Dokonce jsem si ve škola domluvila i kurz,” přiznala Verešová. „Za tu dobu, co dělám modeling, jsem se naučila mnoho triků a vychytávek od vizážistů. Přesto bych ráda prošla kurzem, abych se ještě něco přiučila nejen při líčení sebe, ale i svých kamarádek.”

Udělat kvalitní foto make-up je náročné. Sama vizážistka už tuto práci dělá dlouhou řadu let, takže ji prý nic nezaskočí ani nepřekvapí. „Měla jsem jasnou představu, kterou jsme chtěly s majitelkou školy Markétou Davidovich vytvořit,” řekla Hristina. Ruku k dílu přidal i vizážista Tomáš Moučka. Cílem bylo ukázat umění make-upu a nadchnout všechny milovníky kreativních a netradičních metod líčení. Do výsledného make-upu byly použity expresivní tvary, latex a UV make-up. Jako modelka byla k Andree vybrána Olo Křížová.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Objevte nejnovější kolekci minišatů Reserved. Letní inspirace, které uchvátí!

Styl

Trápí vás ztráta pružnosti kůže, dehydratace či akné? Udržet si hezkou pleť vám pomůže inovativní...

Dům a zahrada

Proč nejsou kočky tak věrné jako psi? Psi potřebují lásku, kočky jistoty