Vyhlášená krasavice Jana Preissová předběhla svůj biologický věk o více než deset let. Co vězí za její strhanou tváří?

 Celebrity 
14. dubna 2014 06:38 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Jana Preissová neprožívá nejšťastnější životní období Česká televize
Ach, ti muži! Přesně takhle by si mohla postesknout Jana Preissová. Řeč je o nejdůležitějších mužích hereččina života, o manželovi a synovi, protože právě tihle dva přidělali Preissové nejednu vrásku na čele.

Kdysi patřila mezi nejkrásnější herečky u nás. Teď je z ní zlomená žena, která svým zjevem svůj biologický věk předběhla o více než deset let. Na herečce je znát, kolik sil ji stálo udržet zdánlivě idylické manželství se svůdníkem Viktorem Preissem a zametání jeho nevěr pod koberec. Nakonec musela překousnout i fakt, že si herec pořídil nemanželskou dceru. Další ránu zasadil Janě její syn Martin Preiss, který opustil svoji manželku i s dětmi a utekl k milence Martině Válkové. Preissová měla velmi ráda Martinovu první ženu a celou situací se velmi trápila.

Sečteno a podtrženo, celoživotní trable se na vzhledu Preissové velmi negativně podepsaly. Ona sama přiznává, že ji život vůbec netěší a marně v sobě hledá optimismus a sílu. Podle vlastních slov již ani nikoho nezajímá. Stáhla se do soukromí a je nejraději sama doma či na své zahradě. Smutný konec oblíbené herečky.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Objevte nejnovější kolekci minišatů Reserved. Letní inspirace, které uchvátí!

Styl

Trápí vás ztráta pružnosti kůže, dehydratace či akné? Udržet si hezkou pleť vám pomůže inovativní...

Dům a zahrada

Proč nejsou kočky tak věrné jako psi? Psi potřebují lásku, kočky jistoty