Hloupý žert stál přítelkyni českého zpěváka málem život! V lepším případě mohla skončit na invalidním vozíčku!

 Celebrity 
02. dubna 2014 05:12 / Jitka Jahodová
  0
📷
3 fotografie v galerii
Na Doris Martinez sáhla smrt! Foto: Archiv
Kubánská tanečnice Doris Martinez, která už čtyři roky chodí se zpěvákem Ondřejem Rumlem, málem přišla o život díky původně nevinnému žertu. Po tanečním vystoupení ve Španělsku šla s kamarády na soukromou párty, kde jednoho ze zúčastněných nenapadlo nic lepšího, než udělat soutěž, kdo skočí první do venkovního bazénu. Doris, jenž nerada kazí zábavu, vzala výzvu, k bazénu se rozběhla a skočila šipku. Bohužel, jako jediná nevěděla, že je v něm sotva deset centimetrů vody!

„Dopadla jsem na čelo a pak následovalo celé tělo. Slyšela jsem křupnutí, na které nikdy nezapomenu. Podařilo se mi po pádu za chvíli sebrat. Nohy jsem cítila a tak se mi s pomocí ostatních povedlo postavit. Krk mi ale neudržel hlavu. Musela jsem si ji držet dlaněmi,” popisuje Doris příšerný zážitek. V nemocnici Martinez řekli, že se znovu narodila. Většina lidí takový pád prý nepřežije a nebo v lepším případě skončí na invalidním vozíčku. Přítelkyně nejhubenějšího českého zpěváka si poškodila druhý a třetí obratel. „Když jsem se doktorů ptala, kdy zas budu moct tancovat, jen mlčky krčili rameny. To byla nesnesitelná hrůza. Tanec je můj život,” přiznává Doris, jíž se s péčí nejbližších podařilo z úrazu zotavit natolik, že dnes už zase vesele tančí a dokonce i tanec vyučuje. Následky nehody pociťuje jen při změně počasí.

„Celé čtyři měsíce jsem nesměla chodit. Nejprve jsem nosila límec a pak jsem se začala rehabilitovat. Zkoušela jsem fyzioterapii, ale i akupunkturu a homeopatii. Časem jsem zas začala trénovat a dostala se zpět do formy,” dodala na závěr Doris, podle níž jí prý právě tanec zachránil život.
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve