Smutný příběh Petra Hapky. Milovník motorek a mladých žen je doživotně upoután na lůžko a jeho mysl postihla Alzheimerova choroba.

 Celebrity 
29. března 2014 07:20 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Petra Hapku sužuje Alzheimerova choroba Foto: Facebook
Dvorní skladatel Hany Hegerové a autor mnoha nezapomenutelných hitů Petr Hapka, který v květnu oslaví sedmdesáté narozeniny, je na tom zdravotně stále velmi špatně. A vidina zlepšení jeho stavu je v nedohlednu. Skladatele decimuje Alzheimerova nemoc a zřejmě bude až do konce života upoutaný na lůžko.

Boj o život Petra Hapky začal ve chvíli, kdy kvůli reoperaci vyhozené kyčle dostal narkózu. Zatímco do nemocnice přišel psychicky zcela zdravý, po zákroku se z něj stala lidská troska. Po propuštění z nemocnice se rozešel se svojí dvacetiletou milenkou Kateřinou Klepišovou, která mu do té doby stála po boku. Ale jak se zdá, pro ni to bylo spíše vysvobození. Hapka se podle lékařských prognóz již nikdy nepostaví na nohy a je odkázán na asistenci pečovatele dvacet čtyři hodin denně již po zbytek svého života.

Velkému bouřlivákovi a milovníkovi života stojí v současné době po boku hlavně jeho děti, kterých má ze dvou manželství sedm. V domě na Okoři Hapku pravidelně navštěvuje i jeho kamarád textař Michal Horáček.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Objevte nejnovější kolekci minišatů Reserved. Letní inspirace, které uchvátí!

Styl

Trápí vás ztráta pružnosti kůže, dehydratace či akné? Udržet si hezkou pleť vám pomůže inovativní...

Dům a zahrada

Proč nejsou kočky tak věrné jako psi? Psi potřebují lásku, kočky jistoty