Štiková ve fitku jen v kalhotkách. Vyrazila do boje proti slavomance Tachmině?

 Celebrity 
29. března 2014 05:41 / Jitka Jahodová
  0
📷
2 fotografie v galerii
Ornella od dob svého modelingu nabrala sedmnáct kilo Foto: Facebook O. Štikové
Když jsme s Ornellou Štikovou naposledy mluvili, byl pro ni jediným pohybem tanec u tyče zvaný pole dance a potila se pomalu i u jeho vyslovení. Když přišla řeč na zdravou stravu, odpověděla, že pije vodu s citrónem.

Nakonec se ale přeci jen pustila do té dřiny, o které už nějakou dobu mluvila. V prvé řadě začala s krabičkovou dietou, což nejen ušetří drahocenný čas, obzvlášť když pečujete o roční dítě, ale na dietu vypadá i velmi chutně. Samozřejmě to chce i pohyb a na to je fitko to pravé místo. Že začala chodit i tam, s tím se pochlubila na sociální síti fotografií v kalhotkách a tílku bez podprsenky. Každý si tak může prohlédnout nejen její spodní prádlo, ale i to, že s tukem má problém hlavně na bříšku.

Sedmnáct kilo je sedmnáct kilo a jelikož se Orny chce znovu vrátit k modelingu, nezbývá jí než dřít, dokud nebude mít postavičku opět jako ze škatulky. Samozřejmě líbit se postaršímu Josefu Koktovi je také motivace, obzvlášť, když existují holky jako slavomanka Tachmina Ibragimova, jenž se nedávno pokusila vyvolat choulostivý skandál, kterým se snaží dostat do šoubyznysu přes Koktovo cizoložnictví.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Objevte nejnovější kolekci minišatů Reserved. Letní inspirace, které uchvátí!

Styl

Trápí vás ztráta pružnosti kůže, dehydratace či akné? Udržet si hezkou pleť vám pomůže inovativní...

Dům a zahrada

Proč nejsou kočky tak věrné jako psi? Psi potřebují lásku, kočky jistoty