Jak je Bočanové po rozchodu se zajíčkem? Nestěžuje si...

 Celebrity 
22. února 2014 12:33 / Jitka Jahodová
  0
📷
2 fotografie v galerii
Srdce zalepuje prací Foto: Facebook M. Bočanové
Moderátorka Mahulena Bočanová se teprve nedávno rozešla se svým mladším přítelem Jonesem Santosem Santanou. Oběma jim došlo, že jejich vztah nemá budoucnost. Ovšem Mahu si nestěžuje. „Mám se dobře,” odpověděla vipstory.cz na otázku, jestli se netrápí. Podrobnosti ovšem odmítla sdělovat.

Mnohem více se teď soustředí na svoji práci, které je prý požehnaně. „Dnes si lidi stěžují, že práce není, tak já nebudu remcat, že jí mám nad hlavu. Když mám volný večer, je to zázrak. Třeba VIP zprávy desetkrát do měsíce vysíláme živě, takže mě to zpočátku děsilo,” prozradila Bočanová, která má doma dospívající dceru. V současné době ji hodně zaměstnává i divadlo. Od dubna prý bude natáčet nový seriál a v září ji uvidíme v další premiéře, a to v hlavní roli po boku Lukáše Vaculíka.

Na dceru Márinku si přeci jen čas najde. „Ona chodí na VIPky se mnou. Končí před půl devátou a my jsme v devět doma. Márinka miluje počítače, takže ji to i baví a holky v maskérně jsou velkorysé a vždy ji nalíčí a učešou. Já jdu tak do práce, vydělávám peníze a u toho mám pocit, že jsem splnila svoji mateřskou povinnost. Jsem díky tomu v klidu a připadám si, že dělám něco správně. Chodí se mnou i do divadla, když hraju v Praze. V jiných případech musí hlídat tatínek Viktor a bezvadně to funguje,” popisovala Mahulena, jak se jí daří skloubit mateřské a pracovní povinnosti dohromady.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Objevte nejnovější kolekci minišatů Reserved. Letní inspirace, které uchvátí!

Styl

Trápí vás ztráta pružnosti kůže, dehydratace či akné? Udržet si hezkou pleť vám pomůže inovativní...

Tech

Vlastnit či nevlastnit? Auto na „operák“ je dostupnější než kdykoli předtím