S tímhle se nám pan ministr Stropnický nepochlubil! Kolik vlastně sbalil blonďatých kolegyň?

 Celebrity 
22. února 2014 06:17 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Současný ministr obrany Martin Stropnický Foto:Facebook
Tak se nám zdá, že pan ministr Martin Stropnický nemá, co se týče žen, zcela čistou minulost. Bývalý herec má slabost pro svoje herecké kolegyně, a to hlavně když jsou blonďaté.

Ještě v době, kdy žil se svoji první ženou Lucií Stropnickou, zakoukal se do své kolegyně z Vinohradského divadla Daniely Kolářové. Manželka mu nevěru odpustila a Martin se pokorně vrátil k rodině a třem dětem. Před deseti lety se situace opakovala, jen v jiném obsazení. Novou milenkou se stala Veronika Žilková. V tomhle případě již manželství Stropnických krizi neustálo a herec mazal ke své nové lásce do Suchdola. Ale protože historie se neustále opakuje a pan ministr je zřejmě toho názoru, že život by byl bez malého flirtu nudný, rok po seznámení s Veronikou Žilkovou si údajně užil malý románek s krásnou Vilmou Cibulkovou.

Veroniku Žilkovou flirt nijak nerozhodil a na adresu Stropnického prohlásila, že mu to přeje. Jak to myslela, to ale opravdu nevíme. Dovedeme si ale živě představit, že šlo o přeřeknutí a Veronika chtěla říct "Ty si mě nepřej!"...
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Objevte nejnovější kolekci minišatů Reserved. Letní inspirace, které uchvátí!

Styl

Trápí vás ztráta pružnosti kůže, dehydratace či akné? Udržet si hezkou pleť vám pomůže inovativní...

Dům a zahrada

Proč nejsou kočky tak věrné jako psi? Psi potřebují lásku, kočky jistoty