Už i Mahulena Bočanová zavítala na liposukci. A přiznala, že zkrášlovat se chodí pravidelně.

 Celebrity 
21. února 2014 13:22 / Jitka Jahodová
  0
📷
5 fotografií v galerii
Co všechno Mahulena pro krásu podstupuje? Foto: VIPstory.cz
Když žena vypadá po čtyřicítce jako Mahulena Bočanová, může si gratulovat. Z velké části za to vděčí genům, ovšem, bylo by bláhové, nechat všechnu práci jen na nich. Moderátorka VIP zpráv na sobě začala první vrásky pozorovat asi před třemi lety, tudíž se rozhodla věnovat prevenci. „Mnohem sympatičtější než skalpel jsou mi neinvazivní metody. Pomáhají oddálit stárnutí pleti, ale váš obličej zůstává pořád váš a nevypadáte jako všechny ty paní v argentinských telenovelách. Řezat bych do sebe nedala, to je na mě moc. Nikdy neříkej nikdy, ale u sebe si opravdu zákroky plastické chirurgie nedokážu představit,” slibuje z křesla kliniky estetické medicíny Petra Clinic, zatímco ji majitelka Petra Řehořková provádí neinvazivní lifting obličeje, krku a dekoltu.

Kromě toho si nechala píchat takové speciální injekce do hlavy, aby rostlo víc vlasů. Kůra rovněž podporuje regeneraci pokožky hlavy. „Vůbec to nebolí. Je to takové malé štípnutí. Ale i kdyby, pro krásu se musí trpět. Chlapi jsou poseroutky, ty řvou,” oslavovala Mahu ženské pokolení. Na závěr podstoupila neinvazivní radiofrekvenční liposukci břicha. „Je to nějaké zmražení a prý funguje úplně fantasticky. Já sem vždycky přijdu a vezmu to všechno jedním vrzem. Na plastiky nechodím, ale jeden váš kolega mi říkal, že v televizi je vidět, jak jsem strašně vytažená, což mi zalichotilo. Takže tohle chci vyzkoušet, aby se to zaseklo v této podobě,” řekla Bočanová vipstory.cz.

Mahulena měla to štěstí, že se o svou pleť mohla začít starat až po čtyřicítce. Předtím to nebylo potřeba. „Začínám pomalu, ale jistě. Ale jak se říká: starého kozla novým kouskům nenaučíš. Nejsem ten typ, který se denně maže a o svou pokožku nějak zvlášť dbá. Takhle se nechávám hýčkat jenom tady, a to maximálně jednou týdně,” přiznává herečka a moderátorka.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Objevte nejnovější kolekci minišatů Reserved. Letní inspirace, které uchvátí!

Styl

Trápí vás ztráta pružnosti kůže, dehydratace či akné? Udržet si hezkou pleť vám pomůže inovativní...

Tech

Vlastnit či nevlastnit? Auto na „operák“ je dostupnější než kdykoli předtím