Ivana Jirešová s dcerou doslova vytřela podlahu a bývalka Jardy Jágra předvedla, že si ze vztahu odnesla aspoň něco.

 Celebrity 
07. února 2014 05:29 / Jitka Jahodová
  0
📷
5 fotografií v galerii
Víkend holky strávily spolu na ledu Foto: Europark
Herečka Ivana Jirešová se již dlouhá léta souží sporem o dceru a tak si volný čas zpříjemňují jak můžou. V rodině Ivany se pěstují především zimní sporty, tudíž s malou Sophií zašly na ledovou plochu ve Štěrboholech. „My hodně lyžujeme. A protože bydlíme kousek odtud, tak když nemá Sofie žádný kroužek, jedem rovnou ze školy bruslit sem do Europarku. Když je sníh, bobujeme doma v Kolodějích.”

Celou příležitost moderovala ex Jardy JágraInna Puhajková. Pokud ji známý hokejista něco naučil na ledě, tak jí ony rady teď jistě přišly k dobru. „Moderuji poprvé v tomhle stavu...,”svěřila se Puhajková. Zmíněným stavem myslela fakt, že má na nohou brusle. Toto obutí bylo ovšem v dané situaci naprosto stylové. Inna bojovala mezi dětmi statečně, přestože ona sama si to nemyslela.

Že to na ledě umí, to už nám jednou ukázala, když vyrazila na kluziště. Fikala jednu holubičku za druhou a to prý na bruslích stojí po roce. To by v tom byl čert, kdyby si z dlouhého vztahu s naším nejlepším hokejistou něco neodnesla.
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve