Petr Vojnar už po Frantové netruchlí. Našel si novou přítelkyni a jsou oba šťastní. Co chystají na Valentýna?

 Celebrity 
07. února 2014 04:31 / Jitka Jahodová
  0
📷
4 fotografie v galerii
Markéta je pravý opak jeho bývalé Foto: VIPstory.cz
Dříve zpěvák chlapecké skupiny T-Boys, dnes žádaný moderátor. Petr Vojnar se nebojí být k médiím trochu otevřený. Proto se ještě poměrně nedávno, na konci loňského roku, svěřil, že šestiletý vztah s modelkou Petrou Frantovou ho opravdu hodně sebral. „Já jsem ho vnímal, jako že už je to napořád. Pak se stalo, co se stalo a vykolejilo mě to. A není to ještě tak dávno, takže to zklamání ve mně zůstává. Ale jako ve všem, dívám se už jenom dopředu. Každopádně rozhodnutí svojí bývalé partnerky respektuji a teď to chce jenom čas a někoho, s kým budu zase šťastný,” konstatoval Petr, ale k důvodu rozchodu už se vracet nechtěl.

Netrvalo dlouho a krátce po rozhovoru už si našel druhou polovičku, kterou s sebou bere na společenské události a neopomněl ji vzít ani na tu poslední do Top Gear baru. „Ano, je tu se mnou a jsme šťastní. Jsme spolu krátce, ale známe se asi půl roku, vážně spolu chodíme dva tři měsíce, strávili jsme spolu Vánoce a uvidíme, co bude dál,” rozpovídal se Petr Vojnar o své přítelkyni Markétě Škaldové, se kterou začal novou, veselejší kapitolu.

Jelikož se blíží svátek zamilovaných Valentýn, nedalo nám se nezeptat, jestli pro Markétu chystá něco speciálního. „Já Valentýna absolutně neslavím. Je mi 38 a pro mě je to trapný americký importovaný svátek. Já rád dělám svým partnerkám radost po celou dobu našeho vztahu, tak si nemyslím, že zrovna ten den v únoru bych to měl nějak speciálně řešit,” svěřil vipstory.cz moderátor Petr Vojnar.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008