Ochránce Macura nezdolně buduje svoji chaloupkovou čtvrť pro týrané ženy. Proč se mu hodí, že Iveta zhubla?

 Celebrity 
06. února 2014 05:37 / Jitka Jahodová
  0
📷
5 fotografií v galerii
Džambulka by na Zdeňka měla být patřičně hrdá Foto: Facebook Z. Macury
Nejdřív jsme si mysleli, že se zbláznil, ale on to zřejmě myslí smrtelně vážně. Rytíř a ochranář všech týraných žen Zdeněk Macura pilně buduje první chaloupku z odepsaných dřevěných palet. A nebude to jen tak ledajaká špeluňka bez věcí denní potřeby.

Rozměry ”vily” činí rovných sedmnáct metrů čtverečních, izolace před chladem je zajištěna nehořlavou skelnou vatou a nebude chybět ani záchod a vana. Podle sousedů to vypadá jako chlívek, ale kde by se v chlévě vzala plovoucí podlaha, že? Sečteno a podtrženo, Zdeněk by se s náklady měl vejít do jednoho sta tisíce korun. Palety má zadarmo, ale v zimě je po nich prý těžká sháňka, doba je zlá. Takže každou pomoc jistě rád uvítá.

Co na tom, že při návštěvě z Blesku se pod ním jedna z palet prolomila. Ještě, že jeho bývalá a rovněž všemi týraná Iveta Bartošová za poslední dobu něco zhubla. Za velké mínus považujeme ale nedostačující bezpečnostní systém, protože násilník by se materiálem mohl lehce probít a potom by měl stavitel Macura z azylu kůlničku na dříví!
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47