Kaneček Janeček se nevzdává. Chce lékárnici zpátky a přiznal, že si i pofňukal. Co ona na to?

 Celebrity 
07. února 2014 05:25 / Jitka Jahodová
  0
📷
2 fotografie v galerii
Jedna žena je proti jeho energiím... Foto: TV Prima
„Byl bych šťasten, kdyby Jana byla žena mého života,” vzkázal miliardář Karel Janeček své bývalé Janě Doleželové, která si to pěkně zavařila před celým národem. A dodal: „Jediná ale nebude.” Karle, víš, přesně proto tě Jana teď nechce...

Je tomu asi měsíc zpátky, co na Janečka v televizi prasklo praktikované mnohoženství a jelikož on prostě říká pravdu, tak přiznal, že s jistou ženou jménem Markéta už několik let žije. Ta mu ovšem nestačí. Je to proti jeho přirozenosti a moc rád by zpátky i lékárnici Janu. Podle něj by mu to akceptovala, kdyby se celá kauza tak horlivě nerozebírala v médiích. „Dokonce jsem Janě řekl, že si před ní kleknu před kamerou. Kdyby to respektovala, nabízím jí svoji lásku, ochranu, sílu, krásný život...,” a tak dále, pokračoval. Prý mu ukápla i slzička neštěstí. Jenže dokud mu na jeho bebíčka nebude foukat jen Doleželová, tak Janeček – kaneček utře nos.

Bohatýr Karel má sice pravdu, že více než 55% mužů, a nejspíš i mnohem víc, má kromě manželky i milenku a tím pádem více žen, ale ono se ne nadarmo říká: Co oči nevidí, srdce nebolí.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Objevte nejnovější kolekci minišatů Reserved. Letní inspirace, které uchvátí!

Styl

Trápí vás ztráta pružnosti kůže, dehydratace či akné? Udržet si hezkou pleť vám pomůže inovativní...

Dům a zahrada

Proč nejsou kočky tak věrné jako psi? Psi potřebují lásku, kočky jistoty