Jak vypadá po pěti letech a stovce operací modelka, které ex přítel zohavil obličej kyselinou?

 Celebrity 
29. ledna 2014 12:00 / Jitka Jahodová
  0
📷
5 fotografií v galerii
Od té doby urazila dlouhou cestu... Foto: Twitter
Třicetiletá modelka a televizní komentátorka Katie Piper je štěstím bez sebe, přestože její osud rozhodně nebyl růžový. Čeká své první dítě a narodí se to už za pár týdnů.

Bude to holčička, o kterou se už teď bojí. „Svět je pro ženy nebezpečné místo,” říká. Mluví totiž z vlastní zkušenosti. Katie se roku 2008 stala terčem útoku Stefana Sylvestreho, jenž jí polil obličej kyselinou sírovou. Útok si objednal její ex přítel Daniel Lynch, který neunesl jejich rozchod. Modelka utrpěla popáleniny třetího stupně, přišla o víčka, většinu nosu a polovinu levého ucha. Měla spálený jazyk, jícen, paže, ruce, krk i dekolt. V nemocnici strávila dva měsíce, z toho část v kómatu. Lékaři jí během více než stovky operací odstranili poškozenou pokožku a nahradili ji novou. Dokonce se jim podařilo ”zrestaurovat” levé oko, na které oslepla. Její bývalý a jeho komplic dostali doživotní tresty.

Přese všechno se jí podařilo znovu nalézt v životě štěstí a lásku. Jakmile to bylo možné, objevila se na veřejnosti, postavila se před kameru, zapojila se do charitativních činností a vždy jí vytvoří úsměv na tváři, když kolegyně v televizi řeší pupínek na obličeji. S přítelem se těší na rodičovské povinnosti a svěřila se, že třetí trimestr z ní činí hotového blázna. „To dítě je neuvěřitelně silné, téměř tlačí mou ruku, když ji položím na bříško. Už žádný špenát prosím. A taky mám neustále hlad!,” svěřila se znovu šťastná nastávající maminka.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Televize je stále oblíbené médium, v průměru před "bednou" prosedíme až 4 hodiny denně

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008