Děti Vlaďky Erbové jsou po svých tatíncích, takže jí dávají pěkně zabrat!

 Celebrity 
25. ledna 2014 15:41 / Jitka Jahodová
  0
📷
4 fotografie v galerii
Vlaďka má občas domácnost na divoko Foto: Facebook T. Řepka
Modelka a bývalá playmate Vlaďka Erbová porodila dvě krásné děti. Dceru Viktorku má s bývalým manželem hokejistou Zdeňkem Bahenským a syna Markuse se svým současným partnerem a fotbalistou Tomášem Řepkou. Jenže už teď si s nimi začíná lámat hlavu.

Malá Viktorka propadla krasobruslení a moc ji to baví. „I když má za sebou stovky pádů, vůbec ji to neodradilo. Ptá se mě: Maminko, kolikrát se ještě vyspím, než půjdu na led,” svěřila se kdysi Vlaďka. Zatímco Markus sotva začal chodit, už po zahradě proháněl mičudu, až to Vlaďku děsilo. „Já bych byla ráda, kdyby třeba i on jednou bruslil, protože by pro mě bylo jednodušší vozit obě děti na led, ale Tomáš to chce nejdřív zkusit na trávníku,” postěžovala si, ale nejdůležitější je pro ni stejně přání dětí samotných.

A nejen ve fotbalu se očividně potatil. Tomáš Řepka se na sociální síti pochlubil: „Dnes Markus zlobil maminku od 4h ráno. Po kom asi bude?” S jeho dovednostmi na trávníku je nám úplně jasné, po kom to ten kluk má. I tak si Vlaďka může gratulovat, přestože má doma dva raubíře, kteří ji nenechají ani vyspat. Klobouk dolů. Na to, že byly na této fotce čtyři hodiny ráno, vypadá úžasně a zároveň okouzluje úsměvem. Však co by pro své dva muže života neudělala.
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47